За нас

“Център за музикални изкуства” е първата и най-голяма частна музикална школа от нов тип в България, стартирала преди повече от 17 години.

През изминалите години “Център за музикални изкуства” се доказа като безспорен лидер на обучението по музика със своите над 1500 курсисти, ползвайки се с най-високата подкрепа и доверие на музикалната гилдия в България.

При нас се обучават хора от всички възрастови групи: от подрастващия ученик, предпочел да реализира себе си чрез музиката, до възрастния, прекарващ свободното си време в музикалните ни курсове, в присъствието на доказани професионалисти.

Нашите преподаватели са хора с безспорно доказани качества през годините. С нашия нов, разчупен подход към учениците, всеки курсист може да общува свободно и да разговаря на “ти” с едни от най – добрите български музиканти, които до вчера е познавал само от телевизионния и радио ефир. В “Център за Музикални Изкуства” насърчаваме и поощряваме индивидуалността, а не сляпото подражание в изкуството.

Нашите курсисти печелят престижни конкурси у нас и в чужбина. Някои от тях продължиха музикалното си образование, и се реализират успешно на музикалните сцени в България, Великобритания, Германия и САЩ. Други избраха да дойдат при нас от екзотични краища на света като Виетнам и Корея, за да се обучават.

Методите ни на преподаване се основават на най–доброто от българските музикални училища и музикални академии.. Освен това постоянно следим световните музикални тенденции, като представяме най-доброто от тях, в най – чистия вид, както и пречупено през погледа на българските музикални традиции.

През изминалите години, като наши приятели, зад идеята на „ЦМИ” застанаха едни от най- обичаните български изпълнители: Васил Найденов, Данчо Караджов, Влади Ампов – Графа, Орлин Павлов, Мариана Попова, Мария Илиева, Любо Киров, Белослава, доцент Етиен Леви, Искрен Пецов и много други, на които използваме възможността да благодарим за оказаната подкрепа!

При нас всеки може да се забавлява и да диша свободно в музиката. Ние не слагаме музикални бариери и не издигаме музикално-жанрови стени.

Тук с радост ще може да пеете и да свирите поп, рок и джаз, да композирате и аранжирате музика. При нас ще намерите много нови съмишленици и приятели, с наша помощ ще създадете нови музикални групи и формации. Някои от вас, когато четат тези редове, дори не подозират, че са бъдещите звезди на българската и международна музикална сцена!

И не забравяйте:

Никога не е късно… и по-добре късно, отколкото никога !